JSVU Katern

Even voorstellen

 

Kees Bulder (Voorzitter)

Toen ik zag dat er een Redactiecommissie was wist ik meteen dat het iets voor mij was. Dit was namelijk een manier om twee onderwerpen te combineren die een belangrijke rol spelen in ieders leven: Recht en taal. Ik hoop dit jaar nieuwe dingen te leren over de kunst van het schrijven en de betekenis van het recht. Ik hoop dan ook dat alle lezers onze stukjes aandachtig zullen blijven lezen!

Ashley Fenny de Vreeze da Silva (Secretaris)

Zoals Socrates ooit heeft gezegd: ‘I cannot teach anybody anything. I can only make them think.’, is ook de manier waarop ik van plan ben te schrijven voor de Redactiecommissie dit jaar. Voor feiten heeft men tegenwoordig het internet, maar om men tegenwoordig te verwonderen en na te laten denken, is voor mezelf een vorm van voldoening. Daarom zie ik er ook zeker naar uit om, samen met deze fijne groep mensen, elke week, een mooi resultaat neer te zetten.

Sacha Deurloo (Redactielid)

Het was lang onduidelijk wat ik wilde gaan studeren. Dat het iets met de maatschappij moest zijn wist ik wel. Rechten bleek na elke meeloop dag steeds mijn favoriet, ondanks dat het recht zelf voor mij nog een abstract begrip was. De Redactiecommissie lijkt mij de perfecte plek om meer te leren over de juridische aspecten van de maatschappelijke onderwerpen die ik altijd al leuk vond. Samenwerken in een gezellig team en mijn schrijfvaardigheden verbeteren is een mooie bonus.

Vera Doesburg (Redactielid)

“Er was eens een meisje dat kwam uit het Hoge Noorden en haar tijd vulde met het schrijven van verhaaltjes.” Het begon bij mij als kind met het herschrijven van sprookjes. Door de studie Rechten opent zich voor mij een juridische wereld die verkent kan worden. Daarnaast hoop ik ontzettend veel te leren en een gezellig jaar tegemoet te gaan.

Sophie Grobben (redactielid)

Vroeger heb ik ooit meegedaan aan een schrijfwedstrijd waarbij ik zelf het verhaal van een schrijfster moest afmaken. Dit vond ik zo leuk dat de Redactiecommissie mij dit jaar een goed plan leek.

Natuurlijk is het nu niet meer de bedoeling om kinderverhalen te schrijven, maar gelukkig komen hier mijn maatschappelijke interesses goed van pas. Ik kijk er erg naar uit om me meer te gaan verdiepen in juridisch relevante vraagstukken en zo (hopelijk) mooie artikelen voor jullie te schrijven.

Jil Poirters (redactielid)

Aangezien ik niet lid ben geworden van een studentenvereniging, dacht ik: ik wil actief worden bij de studievereniging voor rechten! Schrijven over evenementen en inhoudelijke kwesties leek mij een leuke uitdaging naast mijn studie rechten en zo kwam ik terecht in de Redactiecommissie. Hoewel ik misschien volgend jaar een medische studie ga volgen, ben ik enthousiast om me dit jaar juist maatschappelijk in te zetten voor het schrijven van juridische artikelen, wat juist weer andere vaardigheden met zich meebrengt!

Justus Chel (redactielid)

Ik wist vanaf het begin van mijn studie zeker dat ik bij de studievereniging actief wilde zijn en wel het liefst in een commissie. Bij toeval kwam ik terecht in de Redactiecommissie, welke ik ben gaan zien als een mooie aanvulling op mijn studie, omdat ik mezelf nog meer wil ontwikkelen op het gebied van juridisch schrijven en omdat het een uitstekende tijdsbesteding is buiten het reguliere studieprogramma om. Ik ben ervan overtuigd dat dit een ontzettend leerzaam, productief, maar vooral ook gezellig jaar zal worden, waarin ik met een fantastisch en hecht team zal mogen samenwerken!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up