JSVU Katern

Aannkomende evenementen
Juni – Juli 2018

 

Dinsdag 12 juni 2018
Corporate Law Society: Kantoorbezoek RESOR

Ben jij geïnteresseerd in faillissementsrecht? Dan is het kantoorbezoek naar RESOR echt iets voor jou! Op dinsdag 12 juni gaat de Corporate Law Society naar RESOR in Amsterdam. Dit kantoor zit op de Zuidas en is gespecialiseerd op het gebied van litigation, restructuring en insolvency. RESOR zit absoluut in het topsegment van deze gebieden. RESOR is bij bijna alle grote faillissementszaken betrokken. Houd voor informatie en inschrijvingen www.corporatelawsociety.nl/activiteiten in de gaten.

Donderdag 31 mei 2018
Turing Dispuut: Kantoorbezoek Dirkzwager

Ook buiten de Randstad zijn grote kantoren te vinden. Dirkzwager is het grootste advocatenkantoor buiten de Randstad met een uitstekende IE/IT & privacy sectie. De advocaten van deze sectie zullen ervoor zorgen dat je aan de hand van een interessant casus het kantoor beter kunt leren kennen. En natuurlijk hoort borrelen daar ook bij. Houd voor meer informatie en inschrijvingen de website en Facebook van de JSVU en het Turing Dispuut in de gaten.

Donderdag 14 juni 2018
Turing Dispuut: Kantoorbezoek Van Benthem & Keulen en Nederlandse Spoorwegen

Altijd al willen weten hoe de AVG wordt geïmplementeerd bij een groot bedrijf? Als één bedrijf miljoenen persoonsgegevens in bezit heeft, is het de NS wel! Hier komen natuurlijk vele juridische vraagstukken bij kijken, waarin de NS bijgestaan wordt door de IT/Privacy sectie van Van Benthem & Keulen. Daarom heeft het Turing Dispuut een gecombineerd kantoorbezoek gepland bij de Legal afdeling van de NS en het IT/privacy team van VKB. Hier kunnen al je vragen omtrent privacy beantwoord worden. Tevens is dit de mogelijkheid om VBK en de NS op een leuke manier te leren kennen, waarna afgesloten wordt met een borrel! Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU en het Turing Dispuut in de gaten.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up