JSVU Katern

Aannkomende evenementen
April – Juli 2018

 

Maart, april, mei 2018
Young Talent Group: Win een studiebeurs!

Ben jij een talentvolle rechtenstudent die aankomend collegejaar in het buitenland gaat studeren? Meld je dan aan voor de Young Talent Group-beurs en maak kans op een studiebeurs ter waarde van € 750! Klik hier voor meer informatie. Daarnaast zal de Young Talent Group binnenkort de Young Talent Group – Brinkhof-beurs ter waarde van € 1500 uitreiken, speciaal voor studenten met een bijzondere interesse in octrooien, merken en modellen, media-, telecom-, privacy-regulering, mededinging en IT/outsourcing kunnen in aanmerking komen voor deze beurs. Klik hier voor meer informatie over de Young Talent Group-Brinkhof-beurs.

Dinsdag 24 april 2018
Turing Dispuut: Kantoorbezoek Bird & Bird

Bird & Bird is gekozen tot het ‘IP firm of the decade 2005-2015‘! Bird & Bird is dan ook zeker een bezoekje waard van het Turing Dispuut. Tijdens het kantoorbezoek krijgen we een kijkje in de keuken over het dagelijkse leven van de advocaten van Bird & Bird. Vervolgens zullen we deelnemen aan een pub quiz, die uiteraard wordt toegespitst op de rechtsgebieden waar het hart van de Turing leden sneller van gaat kloppen: IE, IT & privacy. De dag zal afgesloten worden met een informele borrel. Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU en het Turing Dispuut in de gaten.

Woensdag 25 april 2018
Corporate Law Society: Kantoorbezoek DeBreij

Ben jij geïnteresseerd in het ondernemingsrecht? Altijd al benieuwd naar een nichekantoor op dit gebied? Schrijf je dan gauw in voor het kantoorbezoek bij DeBreij op 25 april! DeBreij focust zich op de transactieadvocatuur en met name op M&A, private equity en venture capital. Spreken deze rechtsgebieden jou aan of wil jij hier meer over te weten komen? Houd dan voor meer informatie en inschrijvingen www.corporatelawsociety.nl/activiteiten in de gaten.

Woendag 2 mei 2018
JSVU: Goededoelen Bingo & Karaoke

De Goede Doelencommissie had één kans om de ultieme avond te organiseren, een avond om maximale winst te maken voor stichting Semmie en daarnaast een geweldig evenement te organiseren. Maar er ontstond verdeeldheid. Wordt het bingo? Een bloedstollend spannend spel met enorme prijzen, of toch karaoke? Een manier om uiting te geven aan het overweldigende zangtalent van menig rechtenstudent? Bijna viel de commissie uit elkaar door deze verdeeldheid, tot wij samen tot het verlossende antwoord kwamen: bingokaraoke. Be there. Woensdag 2 mei 2018. Café Ome Willem. Houd voor meer informatie en inschrijvingen de website en Facebook van de JSVU in de gaten.

Maandag 14 mei 2018
JSVU, Sirius en Tilia: Juridisch spel

Ben jij de slimste rechtenstudent? Op maandag 14 mei 2018 vindt de eerste editie van De Slimste Rechtenstudent plaats. Ga de strijd aan met je medestudenten en wie weet word jij de slimste rechtenstudent! Houd voor meer informatie de websites en Facebookpagina’s van de deelnemende studieverenigingen in de gaten.

Donderdag 17 mei 2018
JSVU en URIOS: NGO-fair

Naast advocatenkantoren, bedrijven en de overheid, is het ook mogelijk om aan de slag te gaan bij een NGO. Op de NGO-fair zullen werknemers van bekende en minder bekende NGO’s komen vertellen over hun werkzaamheden. Lijkt jou dit interessant? De inschrijvingen openen binnenkort! Houd de Facebookpagina en website van JSVU en URIOS in de gaten voor meer informatie.

Zaterdag 26 mei 2018 – zondag 27 mei 2018
JSVU: Ledenweekend

Ben jij (actief) lid bij de JSVU en heb jij zin in een fantastisch weekend weg in eigen land? Geef je dan op voor het JSVU ledenweekend! Op een (nog geheime) locatie zullen wij met een groep studenten genieten van leuke activiteiten en een geweldig feest. Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU in de gaten.

Maandag 28 mei 2018
JSVU: Symposium

Bij de 50e verjaardag van de JSVU komt natuurlijk ook de uitdaging om een mooi symposium neer te zetten. Inmiddels is de symposiumcommissie hier druk mee bezig! De avond zal in het teken staan van een aan het strafrecht gerelateerd onderwerp. Nieuwsgierig geworden? Houd onze Facebook in de gaten en markeer maandag 28 mei 2018 in je agenda!

Dinsdag 29 mei 2018
JSVU: E-assessmentraining

Wil jij zelfverzekerd in je schoenen staan bij een belangrijke sollicitatie voor een stage, plek als werkstudent of je baan? Bereid je optimaal voor op een assessment door je aan te melden voor de E-assessmenttraining! Normaal kost een dergelijke training € 190, maar de JSVU biedt de training in samenwerking met CareerStarter aan voor slechts € 30! Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU in de gaten.

Woensdag 30 mei 2018
JSVU: BBC Brussel

Op woensdag 30 mei 2018 organiseert de Buitenlandse Betrekkingencommissie weer haar jaarlijkse reis naar Brussel! Tijdens deze dag worden twee Europeesrechtelijke instanties en een advocatenkantoor bezocht. Voor slechts € 35,00 heb jij een gezellige en inhoudelijke dag in Brussel, inclusief vervoer, lunch en diner. Houd voor meer informatie en de aanmeldingen de website en Facebook van de JSVU in de gaten.

Donderdag 31 mei 2018
Corporate Law Society: Lezing Benvalor

Op donderdag 31 mei zal Benvalor een lezing verzorgen in het teken van het ondernemingsrecht. Benvalor is een Utrechts advocatenkantoor dat in 2008 is opgericht. Het is een klein ambitieus kantoor met een groot internationaal netwerk. Het belooft een interessante lezing te worden! Houd voor informatie en inschrijvingen www.corporatelawsociety.nl/activiteiten in de gaten.

Dinsdag 12 juni 2018
Corporate Law Society: Kantoorbezoek RESOR

Ben jij geïnteresseerd in faillissementsrecht? Dan is het kantoorbezoek naar RESOR echt iets voor jou! Op dinsdag 12 juni gaat de Corporate Law Society naar RESOR in Amsterdam. Dit kantoor zit op de Zuidas en is gespecialiseerd op het gebied van litigation, restructuring en insolvency. RESOR zit absoluut in het topsegment van deze gebieden. RESOR is bij bijna alle grote faillissementszaken betrokken. Houd voor informatie en inschrijvingen www.corporatelawsociety.nl/activiteiten in de gaten.

Woensdag 6 juni 2018
JSVU: Lokaal Netwerk

Lokaal Netwerk biedt jou de ideale gelegenheid om in contact te komen met kleine en middelgrote advocatenkantoren, bedrijven en instellingen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die deze instanties bieden? Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU in de gaten.

Donderdag 31 mei 2018
Turing Dispuut: Kantoorbezoek Dirkzwager

Ook buiten de Randstad zijn grote kantoren te vinden. Dirkzwager is het grootste advocatenkantoor buiten de Randstad met een uitstekende IE/IT & privacy sectie. De advocaten van deze sectie zullen ervoor zorgen dat je aan de hand van een interessant casus het kantoor beter kunt leren kennen. En natuurlijk hoort borrelen daar ook bij. Houd voor meer informatie en inschrijvingen de website en Facebook van de JSVU en het Turing Dispuut in de gaten.

Donderdag 14 juni 2018
Turing Dispuut: Kantoorbezoek Van Benthem & Keulen en Nederlandse Spoorwegen

Altijd al willen weten hoe de AVG wordt geïmplementeerd bij een groot bedrijf? Als één bedrijf miljoenen persoonsgegevens in bezit heeft, is het de NS wel! Hier komen natuurlijk vele juridische vraagstukken bij kijken, waarin de NS bijgestaan wordt door de IT/Privacy sectie van Van Benthem & Keulen. Daarom heeft het Turing Dispuut een gecombineerd kantoorbezoek gepland bij de Legal afdeling van de NS en het IT/privacy team van VKB. Hier kunnen al je vragen omtrent privacy beantwoord worden. Tevens is dit de mogelijkheid om VBK en de NS op een leuke manier te leren kennen, waarna afgesloten wordt met een borrel! Houd voor inschrijvingen de Facebookpagina en website van de JSVU en het Turing Dispuut in de gaten.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up